Appareils et accessoires
Chocolate spelt biscuits
Préparation 15min
Total 5h 10min
20 portions
Ingrédients
-
white spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
wholemeal spelt flour110 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)120 g
-
butter cut into pieces (3 cm)200 g
-
egg1
-
jam of choice (see Tips)2 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
101 mg
Protides
2.6 g
Calories
735.7 kJ /
175.2 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Blueberry blondies
55min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Basic berry muffins
40min