Appareils et accessoires
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Préparation 25min
Total 2h 45min
12 slices
Ingrédients
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4.8 g
Calories
1747 kJ /
418 kcal
Lipides
13.9 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Blueberry Cheesecake
5h
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Orange Sponge
2h
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55min
Mango Swiss Roll
40min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Praline Cheesecake
4h 10min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min