Pumpkin Cinnamon Rolls
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Cinnamon Rolls

3.8 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 700 g water
  • 500 g pumpkin flesh, cubed (2 cm)
  • 150 g unsalted butter, cut in pieces (2 cm)
  • 280 g buttermilk
  • 1 tsp dried instant yeast (approx. 5 g)
  • 80 g light brown sugar, plus 2 Tbsp
  • 650 g strong white bread flour
  • 1 medium egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • ½ tsp baking soda
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp ground cinnamon
  • ½ Tbsp ground ginger
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground cloves
  • 1 tsp ground cardamom

Icing

  • 150 g caster sugar
  • 200 g cream cheese
  • 2 Tbsp white rum (optionnel)
  • 1 pinch fine sea salt

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1928.5 kJ / 460.9 kcal
Protides
8.6 g
Glucides
67.8 g
Lipides
17.1 g
Graisses saturées
10 g
Fibre
2.3 g
Sodium
362.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives