
Appareils et accessoires
Samke harra
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
459.6 kcal /
1930.1 kJ
Protides
43.2 g
Lipides
30.4 g
Glucides
1.3 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
3.9 g
Sodium
768.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Varoma: Global flavours
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande