Appareils et accessoires
Baked cheesecake
Préparation 25min
Total 3h 10min
15 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
eggs7
-
lemon juice40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
ricotta cheese room temperature1000 g
-
cornflour (starch)70 g
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.4 g
Calories
1683 kJ /
400 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
0.3 g
Glucides
37.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Treat Yourself
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Pudding Souffles
40min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Pas d’évaluation
Karpatka
10h
Caramel Doughnuts
4h
Caramelised red onion chutney
24h
Tiramisu
5h 20min
Chocolate Pudding
6h 30min
Cannelloni
1h 20min
Swedish carrot slice
2h
Chocolate syrup
20min
Plum Lattice Tart
2h 20min