Appareils et accessoires
Sage and black garlic butter
Préparation 5min
Total 10min
120 g
Ingrédients
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 120 g
Sodium
258.1 mg
Protides
6.5 g
Calories
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Lipides
98.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
62.3 g
Glucides
28.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic and herb butter
10min
Yorkshire puddings
3h 40min
Sichuan Chili Oil
50min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Ranch Dressing
2h 15min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Mint sauce
5min
Mashed potatoes for two
30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min