Fish curry
TM31 TM5 TM6

Fish curry

3.5 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 1 onion, cut into halves
  • 400 g carrots, cut into pieces
  • 20 g vegetable oil
  • 100 g leek, cut into rings (1 cm)
  • 3 tsp curry powder, mild
  • 100 g water
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 500 g white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1490 kJ / 359 kcal
Protides
25 g
Glucides
11 g
Lipides
23 g
Fibre
4.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives