Appareils et accessoires
Potato gnocchi
Préparation 40min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.4 g
Calories
1410 kJ /
337 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
3.9 g
Glucides
65.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Gnocchi
1h 40min
Floating islands
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11h
Smoked Chocolate Mousse
45min
Eggnog
4h 40min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Polenta
1h
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1h 45min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h