Stir-fried noodles with vegetables
TM31 TM5 TM6

Stir-fried noodles with vegetables

4.5 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves, peeled and crushed
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 200 g courgettes, unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)
  • 150 g carrot, cut into thin sticks (5 cm long)
  • 1 celery stalk (approx 50 g), sliced
  • 40 g onion, cut into wedges
  • 200 g fresh mushrooms (seasonal), cut into slices
  • 50 g leek, cut into slices
  • 1 pinch fine salt
  • 30 g soy sauce
  • 1000 g water
  • 1 tbsp coarse salt
  • 100 g Chinese vermicelli (glass noodles)
  • 100 - 150 g fresh soybean sprouts

Infos nut.
par 1 portion
Calories
618 kJ / 148 kcal
Protides
5.5 g
Glucides
12.5 g
Lipides
8.5 g
Fibre
3.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives