Tofu stew
TM6 TM5 TM31

Tofu stew

3.7 (35 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 150 g tomatoes, fresh or canned
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 50 - 100 g white wine
  • 350 g courgettes, cut in cubes
  • 200 g carrots, cut in slices
  • 200 g fresh mushrooms, cut in slices
  • 400 g firm tofu, cut in cubes
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano

Infos nut.
par 1 portion
Calories
756 kJ / 181 kcal
Protides
14 g
Glucides
8 g
Lipides
9 g
Fibre
3.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives