Gnocchi tricolore
TM31 TM5 TM6

Gnocchi tricolore

4.6 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 15 g fresh basil, leaves only
  • 150 g onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 25 g extra virgin olive oil
  • 800 g canned tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 100 g water
  • 1 tbsp Italian seasoning
  • 1000 g gnocchi (fresh and ready made)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2397 kJ / 568 kcal
Protides
19 g
Glucides
85 g
Lipides
16 g
Fibre
3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives