Appareils et accessoires
Goat's cheese feta roulade
Préparation 15min
Total 2h 45min
16 slices
Ingrédients
Roulade
-
salted butter60 g
-
Gruyère cheese50 g
-
eggs separated3
-
water120 g
-
cornflour40 g
-
baking powder1 tsp
-
tomato paste30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
Cheese filling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
goat's milk feta cut into pieces150 g
-
cream cheese100 g
-
fresh chives10 sprigs
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
158.4 mg
Protides
5 g
Calories
475.1 kJ /
113.1 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Finger lime tarts
2h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Stone fruit galettes
50min
Pear and chocolate frangipane
2h
Poppy seed torte
5h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Mini French apple cakes
1h 35min
Pear and blue cheese risotto
30min
Brioche fruit tarts
4h