Mango, coconut and lychee icy poles
TM6 TM5 TM31

Mango, coconut and lychee icy poles

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

Macadamia crumble

  • 30 g plain flour
  • 20 g unsalted butter
  • 2 tbsp brown sugar
  • 20 g raw macadamia nuts

Coconut ice cream

  • 200 g coconut cream
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)

Mango and lychee sorbet

  • 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
  • 100 g canned lychees, drained

Infos nut.
par 1 portions
Calories
753.1 kJ / 179.3 kcal
Protides
1.9 g
Glucides
18 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
1.5 g
Sodium
7.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives