Appareils et accessoires
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Préparation 35min
Total 2h
48 portions
Ingrédients
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
9.6 mg
Protides
0.5 g
Calories
417.1 kJ /
99.3 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
13.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Jelly roll-ups
25h 45min
Strawberry fizz
10min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Strawberry amaze-balls
30min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Marshmallow pops
25h 40min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min