Appareils et accessoires
Marshmallow pops
Préparation 40min
Total 25h 40min
35 portions
Ingrédients
-
coconut sugar400 g
-
warm water300 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
oil for greasing
-
cream of tartar2 pinches
-
arrowroot flour for dusting2 - 3 tbsp
-
dairy free chocolate broken into pieces (dark, white or milk)400 - 500 g
-
shredded coconut for decorating (optional)50 - 150 g
-
gluten free 100s and 1000s for decorating (optional) (see Tips)2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4.3 mg
Protides
2 g
Calories
669.8 kJ /
159.5 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
21.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Freckles
1h
Chocolate chip cookies
50min
Marshmallow icing
7h 40min
Royal icing
5min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Mini monsters
1h 25min
Jelly roll-ups
25h 45min
Fondant
25min
Basic chocolate cupcakes
40min
Chocolate hazelnut kisses
2h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min