Italian ricotta doughnuts with citrus curd
TM6 TM5 TM31

Italian ricotta doughnuts with citrus curd

4.9 (67 évaluations )

Ingrédients

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Citrus curd

  • 30 g orange juice, (approx. ½ orange)
  • 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
  • 110 g caster sugar
  • 80 g unsalted butter, softened
  • 2 eggs

Ricotta doughnuts

  • 1 egg
  • 120 g caster sugar
  • 150 g plain flour
  • 50 g full cream milk
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ lemon, zest only, grated, no white pith
  • 1500 g vegetable oil, for deep frying
  • 1 tsp ground cinnamon

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2937.8 kJ / 699.5 kcal
Protides
4.6 g
Glucides
19.7 g
Lipides
68.5 g
Graisses saturées
10.7 g
Fibre
0.3 g
Sodium
188.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives