Chocolate custard mille feuille
TM6 TM5 TM31

Chocolate custard mille feuille

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

Pastry cream

  • 50 g cornflour
  • 20 g caster sugar
  • 220 g full cream milk
  • 20 g unsalted butter
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 50 g dark chocolate, broken into pieces

Puff pastry

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting (see Tips)
  • 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
  • ½ tsp sea salt
  • 2 tsp lemon juice
  • 100 g water, chilled

Assembly

  • icing sugar, for dusting
  • 50 g fresh raspberries, (approx. 12)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2390.5 kJ / 569.2 kcal
Protides
8.9 g
Glucides
54.3 g
Lipides
35.3 g
Graisses saturées
22.7 g
Fibre
2.4 g
Sodium
232.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives