Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salsa brava
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 300 g red capsicum roasted , cut into pieces (see Tips)
- 200 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 200 g cold water
Tuna filling
- 500 g water, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 20 g olive oil
- 200 g canned crushed tomatoes
- 40 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 6 anchovy fillets, cut into pieces
- ½ lemon, juice and zest, finely grated
- 185 g canned tuna, drained
Assembly
- plain flour, for dusting
- vegetable oil, for frying
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 529.7 kJ / 126.1 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 12.2 g
- Lipides
- 6.6 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 165.5 mg
Recettes alternatives
Golden baklava
25h 25min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Pascualina
1h 45min
Apple tart
1h
Moroccan harira soup with chicken
55min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5 min
Spider cakes
1h 45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Blackberry meringue cake
3h 55min