
Appareils et accessoires
Gluten free lamingtons
Préparation 25min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
Butter cake
-
unsalted butter for greasing
-
full cream milk80 g
-
gluten free flour mix (see Tips)170 g
-
caster sugar120 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
-
eggs2
-
natural vanilla extract2 tsp
Chocolate icing
-
pure icing sugar400 g
-
cocoa powder (gluten free)50 g
-
full cream milk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)80 g
-
jam of choice (see Tips)2 tbsp
-
desiccated coconut150 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
460.6 kcal /
1934.4 kJ
Protides
4.9 g
Lipides
21.9 g
Glucides
60.4 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
15.7 g
Sodium
95.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande