Gluten free rough puff pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten free rough puff pastry

5.0 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm) and frozen
  • 140 g potato starch
  • 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 50 g brown rice flour (see Tips)
  • 50 g millet flour (see Tips)
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp guar gum (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • 180 g chilled water

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
15212 kJ / 3622 kcal
Protides
13.9 g
Glucides
339.5 g
Lipides
249.7 g
Graisses saturées
161.1 g
Fibre
11.5 g
Sodium
3315.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives