Appareils et accessoires
Fruit and nut muffins
Préparation 10min
Total 30min
12 portions
Ingrédients
Topping
-
rolled oats20 g
-
plain flour20 g
-
dark brown sugar20 g
-
coconut flakes20 g
-
grapeseed oil20 g
Muffins
-
olive oil spray for greasing
-
grapeseed oil60 g
-
milk of choice250 g
-
dark brown sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
wheat bran flakes50 g
-
mixed dried fruit (see Tips)100 g
-
pecans roughly chopped (see Tips)50 g
-
butter to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
101.6 mg
Protides
4.5 g
Calories
1083.5 kJ /
258 kcal
Lipides
13.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Breakfast bars
40min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Chocolate and nut biscuits
55min
Raw carrot cake
5h 30min
Coconut butter cake
1h
Healthy biscuits
35min
Coffee date muffins
35min
Quick almond biscuits
35min
Basic berry muffins
40min