Appareils et accessoires
Aloo Beetroot Tikki
Préparation 20min
Total 1h
10 pieces
Ingrédients
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for frying15 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cooked beetroot quartered100 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for dusting1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1.25 g
Calories
234 kJ /
56 kcal
Lipides
1.79 g
Glucides
8.69 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Palak Paneer
45min
Curried Cake with Coriander Chutney
1h 10min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Dhokla
30min
Tarka Dal
9h 5min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Coriander Chutney
5min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9h 30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min