Appareils et accessoires
Aloo Beetroot Tikki
Préparation 20min
Total 1h
10 pieces
Ingrédients
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for frying15 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cooked beetroot quartered100 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for dusting1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
1.25 g
Calories
234 kJ /
56 kcal
Lipides
1.79 g
Glucides
8.69 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Palak Paneer
45min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Dal Makhani
9 h 30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Dhokla
30min
Stuffed Parathas
1 h 20min
Tarka Dal
9 h 5min
Chapatis
1 h 30min
Pudla with Spinach and Paneer
1 h
Chana Masala
45min