Appareils et accessoires
Keralan Fish Curry
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
onions quartered140 g
-
vegetable oil80 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
black cardamom pods lightly crushed2
-
cloves4
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric1 tsp
-
plain flour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
monkfish fillets, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
coconut cream160 g
-
water90 g
-
lime juice25 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
25.9 g
Calories
1743 kJ /
417 kcal
Lipides
30.6 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Quick Lamb Dhansak
45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Green Curry Chicken
55min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Chicken Saag
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Prawn Curry
30min