Appareils et accessoires
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Préparation 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1693.8 mg
Protides
21.3 g
Calories
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
83.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Baked beans
13h 25min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Banana sorbet
5min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Mushroom quinotto
30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min