Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 11 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

Chickpea tofu
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 - 2 tbsp
  • chickpea (besan) flour
    150 g
  • salt
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • filtered water
    370 g
Spicy dipping sauce
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • Sriracha® sauce
    65 g
  • lime juice
    30 g
  • filtered water
    1 tbsp
  • pure maple syrup
    20 g
  • spring onion/shallot cut into thin slices, to serve
    1
  • sesame seeds to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 300.4 kcal / 1261.8 kJ
Protides 8.9 g
Lipides 16.8 g
Glucides 25.6 g
Fibre 5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...