Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
TM6 TM5 TM31

Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice

3.8 (15 évaluations )

Ingrédients

Chicken Curry

  • 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
  • 2 garlic cloves
  • 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g white rum
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g sunflower oil
  • 1 dried red chilli
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 200 g coconut milk
  • 20 g toasted sesame oil
  • 1 Tbsp curry powder
  • 1 tsp fine sea salt

Basmati Rice

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g basmati rice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4048 kJ / 968 kcal
Protides
40.5 g
Glucides
25.3 g
Lipides
78.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives