
Appareils et accessoires
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Préparation 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
323.8 kcal /
1360.5 kJ
Protides
6 g
Lipides
8.3 g
Glucides
54.5 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
446.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Mexico
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande