Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.8 66 évaluations
Préparation 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1
  • olive oil
    30 g
  • long grain rice
    250 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • sweet paprika
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
    180 g
  • carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
    50 g
  • frozen green peas
    50 g
  • fresh coriander leaves only, cut into pieces
    2 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 323.8 kcal / 1360.5 kJ
Protides 6 g
Lipides 8.3 g
Glucides 54.5 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 1.4 g
Sodium 446.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...