Appareils et accessoires
Herb Cashew Spread
Préparation 10min
Total 8h 10min
400 g
Ingrédients
-
raw cashew nuts unsalted200 g
-
brewer's yeast2 heaped Tbsp
-
water cold, plus extra for soaking110 g
-
lemon juice15 g
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, ground nut oil)40 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh herbs (e.g. parsley, basil, coriander)15 g
-
fresh chives snipped (2 mm), to taste1 - 2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
60.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
319.6 kJ /
76.4 kcal
Lipides
6.5 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
3.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
VEGAN BASICS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Pumpkin Spice Jam
1h 45min
Hummus
5min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min