Appareils et accessoires
Veganella - Vegan Mozzarella
Préparation 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingrédients
-
raw cashew nuts unsalted100 g
-
psyllium husks2 level Tbsp
-
water cold, plus extra for soaking400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice (25 g)2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
688 kJ /
164 kcal
Lipides
12 g
Fibre
3.9 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
VEGAN BASICS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan mozzarella
3h 40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Almond Cheese
6h 15min
Lupini Cheese
2h 45min
Nut and Seed Butter
10min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Almond Milk
6h 10min