
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 115 g de cheddar en dés
- 115 g d'oignon rouge coupée en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail selon le goût
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 425 g sauce tomate espagnole
- 60 g de ketchup
- 30 g de moutarde de Dijon
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ - ½ c. à thé de poudre de chili selon le goût
- 115 g de bouillon de bœuf
- 450 g de viande de bœuf hachée rompu
- 8 saucisses à hotdogs percée à la fourchette
- 8 pain à hotdog
- oignon rouge en tranches, pour garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 551.6 kcal / 2308 kJ
- Protein
- 25.6 g
- Fat
- 32.9 g
- Carbohydrates
- 37.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 12.7 g
- Sodium
- 1329.1 mg