
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crème pâtissière
- 115 g de sucre
- 45 g de fécule de maïs
- 225 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
- 225 g de lait entier
- 3 œuf de gros calibre
- ⅛ c. à thé de sel
- 1 de gousse de vanille
- 140 g de vin pétillant rosé
- 60 g de beurre non salé coupée en morceaux
- 1 - 2 gouttes colorant alimentaire rouge (optional)
Pâte feuilletée
- 1 feuille pâte feuilletée décongelé
Assemblée
-
225
g de framboises fraîches
or 225 g de fraises - de sucre à glacer à dépoussiérer
- Nutrition
- per 2 morceau
- Calories
- 4031.3 kcal / 16867 kJ
- Protein
- 65.6 g
- Fat
- 265.7 g
- Carbohydrates
- 331.4 g
- Fibre
- 28.9 g
- Saturated Fat
- 116.9 g
- Sodium
- 1446.2 mg