Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

4.0 4 ratings
Prep. 20 min
Total 40 min
2 portions

Ingredients

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • entrecôtes de bœuf
    2
  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    20 g
  • d'échalote
    30 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de champignons bruns, frais
    125 g
  • de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
    160 g
  • de vin blanc sec
    30 g
  • d'eau
    410 g
  • cube de bouillon
    ½
  • de sel
    ½ c. à café

Nutrition per 1 portion

Calories 1402.1 kcal / 5866.2 kJ
Protein 75.4 g
Fat 90.3 g
Carbohydrates 69.4 g
Fibre 0.9 g
Saturated Fat 40.8 g
Sodium 914.6 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...