Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'amandes décortiquées
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 100 g de beurre
- 1 c. à soupe rase de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- 1 c. à soupe de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g de cuisses de poulet, désossées
- 50 g d'eau
- 4 œufs
- 9 feuilles de brick
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3992 kJ / 960 kcal
- Protein
- 70 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 63 g
In Collections
Alternative recipes
Pains batbout marocains
1h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45min
Briouates à la viande
50 min
Cheesecake façon crème brûlée
12h
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1h 15min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Tajine de veau aux artichauts
1h 10min
Boreks au fromage
35min
Babka fourrée chocolat-noisettes
2h 55min
Pastilla de poison et de fruits de mer
1h 30min