
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 220 g d'eau à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (optional)
or 1 c. à café de poudre de malt (optional) -
20
g de levure boulangère fraîche émiettée(2 c. à café rases)
or 8 g de levure boulangère sèche - 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel et 3 pincées de sel
- 80 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 50 g de comté coupé en morceaux
- 240 g de tomates concassées en conserve
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de jambon coupé en morceaux
- 120 g de gruyère râpé
- beurre pour le moule
- 1 jaune d'œuf battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 231.3 kcal / 967.7 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Fat
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fibre
- 1.8 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Sodium
- 431.2 mg