
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les steaks
- 500 g de poulet en morceaux
- 1 petit oignon coupé en quatre
- 1 c. à soupe de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
Le coleslaw
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 60 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 200 g de carottes en morceaux
- 350 g de chou blanc en morceaux
- 1 branche de céleri en morceaux
- 30 g de raisins secs
- ½ botte de ciboulette fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 749 kcal / 3135 kJ
- Protein
- 44 g
- Fat
- 30 g
- Carbohydrates
- 71 g