Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optional)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tartelettes aux pêches et à lavande
40min
Verrines "toutes vertes"
30min
Glace au yaourt marbrée à la fraise
4h 15min
Mousse à l'abricot
2h
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Gratin de figues
25 min
Sorbet poivron rouge
3h
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Figues farcies
20 min
Verrines estivales
12h
Pêche Melba
6h