Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- le zeste d'une orange non traitée
- 150 g d'eau
- 160 g de beurre
- 140 g de sucre en poudre
- 210 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 jaunes d'œufs
La crème à l'orange
- le jus de 3 oranges
- 90 g de beurre
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La crème au mascarpone
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 1372 kJ / 327 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crème renversée au café
2h
Mousse à l'abricot
2h
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Fraîcheur de nectarine
25min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse aux griottes
2h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Tarte à l'orange
12h
Mousse vanille-pomme
7h