Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Carbohydrates
- 2.6 g
- Fat
- 36.84 g
- Fibre
- 0.93 g
In Collections
Alternative recipes
Navarin d'agneau
1h 15min
Confiture de tomates aux épices
13h
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Empanadillas de poulpe
1h 30min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Garbure
1h 10min
Veau aux olives
1h
Rognons de veau au xérès
25min
Calamar à la piperade
35min
Alicuit de canard
1h
Moules à l'escabèche
24h
Mouclade
1h