Viande des Grisons, butternut au curcuma

Viande des Grisons, butternut au curcuma

3.7 36 ratings
Prep. 15 min
Total 45 min
4 portions

Ingredients

  • de chair de courge butternut détaillée en cubes
    1000 g
  • d'eau
    500 g
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café bombée
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de viande des Grisons
    8 tranches fines
  • de cerneaux de noix concassés
    20 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins

Nutrition per 1 portion

Calories 254.5 kcal / 1059.5 kJ
Protein 9.3 g
Fat 10.8 g
Carbohydrates 29.8 g
Fibre 5.5 g
Saturated Fat 1.5 g
Sodium 479.8 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...