Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
TM5 TM31 TM6

Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

4.6 (99 ratings)

Ingredients

  • 30 g d'huile d'olive
  • 50 g de pain de la veille, en cubes
  • 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
  • 10 g de persil frais
  • 400 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés (1 petite boîte)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés

Nutrition
per 1 portion
Calories
1153 kJ / 275 kcal
Protein
19 g
Carbohydrates
24 g
Fat
10 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes