Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

4.6 111 ratings
Prep. 5 min
Total 20 min
4 portions

Ingredients

  • 30 g d'huile d'olive
  • 50 g de pain de la veille, en cubes
  • 1 gousse d'ail pelée et coupée en deux
  • 10 g de persil frais
  • 400 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés (1 petite boîte)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 19 g
Calories 1153 kJ / 275 kcal
Fat 10 g
Carbohydrates 24 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...