Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 boîtes de sardines à l'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g de câpres en saumure
- 1 pincée de piment, en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches épaisses de pain
- 300 g de fromage de chèvre frais
- 6 feuilles de basilic frais
- 6 olives noires, coupées en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2072 kJ / 497 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 33.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Muffins pistou-pistache
40min
Verrines printanières
25min
Tapenade de tomates
5 min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Rillettes de sardines à l'orange
2h 15min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40min
Verrine saumon-endive
10 min
Tartines scandinaves
10 min
Verrines estivales
12h
Dip au fromage et à la ciboulette
5 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min