Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10 min
Terrine de canard
24h
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe au lait
20 min
Potage au poireau
30min
Velouté de champignons
20 min
Petits flans de poisson
1h 5min
Tourin à l'ail
25 min
Crème anglaise à l'orange
1h
Soupe des hortillons
1h 15min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min