Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 capsules de cardamome, égrainées
- 2 œufs
- 80 g de sucre roux
- 400 g de mûres fraîches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2291.9 kJ / 548.3 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 60.4 g
- Fat
- 28.5 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 307 g
- Sodium
- 18.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Menu à petit prix - Tarte aux mûres
2h 10min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10 min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Crumble aux prunes
40min
Clafoutis aux prunes
1h 15 min
Mousse à la mûre
10min
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture figue et vanille
40min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5 min
Crumble pommes-figues
45 min