Galette bacon et champignons à la crème

Galette bacon et champignons à la crème

4.6 44 ratings
Prep. 20 min
Total 50 min
4 portions

Ingredients

  • d'eau
    200 g
  • de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de beurre
    20 g
  • galettes de sarrasin
    4
  • de bacon fumé
    16 tranches fines
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ½ bouquet

Nutrition per 1 portion

Calories 338.3 kcal / 1409.5 kJ
Protein 15.5 g
Fat 22.5 g
Carbohydrates 16.8 g
Fibre 4 g
Saturated Fat 15 g
Sodium 1419.8 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...