Flan de petits pois et sauce au fromage

Flan de petits pois et sauce au fromage

3.9 60 ratings
Prep. 10 min
Total 45 min
6 portions

Ingredients

  • de comté coupé en morceaux (3 cm)
    120 g
    120 g de beaufort, coupé en morceaux (3 cm)
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de beurre pour les ramequins
    10 g
  • de petits pois frais
    320 g
  • œufs
    2
  • d'eau
    500 g

Nutrition per 1 portion

Calories 241 kcal / 1009 kJ
Protein 12 g
Fat 17 g
Carbohydrates 8 g
Fibre 2.9 g
Saturated Fat 9 g
Sodium 282 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...