One pot pasta aux lardons, courge et romarin
TM31 TM5 TM6

One pot pasta aux lardons, courge et romarin

3.8 (174 ratings)

Ingredients

  • 75 g d'amandes décortiquées
  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 150 g de courge butternut, en petits cubes
  • 550 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • 200 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 150 g de lardons
  • 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • du sel
  • du poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
2594 kJ / 620 kcal
Protein
24 g
Carbohydrates
43 g
Fat
39 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes