Sauce vierge

Sauce vierge

4.5 21 ratings
Prep. 5 min
Total 10 min
400 g

Ingredients

  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • de basilic frais
    10 - 12 feuilles
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    40 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de tomates coupées en dés (1 cm)
    300 g

Nutrition per 400 g

Calories 990 kcal / 4087 kJ
Protein 4 g
Fat 101 g
Carbohydrates 15 g
Fibre 5 g
Saturated Fat 15 g
Sodium 610 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...