Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de hareng fumés doux
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- ½ botte de radis, coupés en rondelles
- 1 oignon rouge (petit), coupé en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 679 kJ / 164 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Vinaigrette aux fines herbes
10 min
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 min
Sauce aux groseilles
15min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Haricots blancs à l'ail
50min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Soufflé au sabre
1h