
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le crumble
- 60 g de parmesan coupé en cubes
-
2
brins de sarriette fraîche effeuillés
or 2 brins de thym frais effeuillés - 50 g de beurre demi-sel coupé en dés
- 80 g de farine
Les légumes
- 100 g d'oignon coupé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
brin de sarriette fraîche effeuillé
or 1 brin de thym frais effeuillé - 200 g de carottes pelées et coupées en morceaux
- 300 g de courgettes pelées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais écossés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 343 kcal / 1434 kJ
- Protein
- 11 g
- Fat
- 21 g
- Carbohydrates
- 24 g