Risotto en rouge et vert
TM6 TM5

Risotto en rouge et vert

3.4 (29 ratings)

Ingredients

  • 400 g d'eau
  • 200 g de brocolis, détaillés en fines sommités
  • 40 g d'amandes émondées, dont 20 g concassées et un peu pour la finition
  • 60 g de mascarpone
  • 1 gousse d'ail
  • 1 échalote
  • 10 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz rouge de Carmague
  • 1000 g de bouillon de légumes
  • 30 g de parmesan râpé

Nutrition
per 1 portion
Calories
1905.8 kJ / 453.5 kcal
Protein
13 g
Carbohydrates
54.8 g
Fat
18 g
Saturated Fat
6.5 g
Fibre
9 g
Sodium
561.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes